Op deze inspiratiedag kun je drie workshops volgen van collega’s van het internet, ter afsluiting komen Marianne Busser en Ron Schröder optreden en signeren. Wil je je direct inschrijven? Dat kan! Klik hier om je in te schrijven. Wil je meer informatie over de dag? Lees dan verder.
flyer

Inhoud van de dag:
Op zaterdag 29 maart ben je vanaf 08:30 welkom op bs De Brug te Ijsselstein. Uit het aanbod van maar liefst 7 zeer gevarieerde workshops, gegeven door leerkrachten die we kennen van het internet, vragen we je een voorkeur aan te geven voor 5 workshops die jou het meest aanspreken. Op de dag zelf volg je drie workshops. Geef bij aanmelding de letters aan van de workshops die jouw voorkeur hebben. Wil je mee te weten komen over de inhoud van de workshops? Klik dan hier.

Workshop A – Marije Andringa van Jufmarije.nl – Kleuters in the Cloud.
Workshop B – Bianca Oldenbeuving van Lespakket.net – Goed(koop) onderwijs.
Workshop C – Liesbeth van den Berg van Kinderboekenmuziek.nl – Muziek en beweging.
Workshop D – Henrike van den Hurck van Kleuterklasse.nl – Onderwijs ligt op straat
Workshop E – Vanesa Alberga van Jufjannie.nl – Kleuters en apps.
Workshop F – Rianne Hofma van Mindmappenmetkleuters.nl – Mindmappen met kleuters
Workshop G – Sanne Ramakers van JufSanne.com – Lowbudget Engels met kleuters
Busser, Marianne & Schröder, Ron_0

Busser, Marianne & Schröder, Ron_0Na de drie workshoprondes word je een lunch aangeboden en na de korte pauze komen Marianne Busser & Ron Schröder optreden en vertellen over hun boeken.
Na afloop kun je een boek van Ron en Marianne kopen en laten signeren. Het is niet mogelijk om te pinnen dus denk aan contant geld.

Op de website van Oino-advies, onze medeorganisator, vind je nog meer informatie over het programma en inschrijving. Bianca, Henrike, Liesbeth, Marije, Rianne, Vanesa en Sanne hebben er bijzonder veel zin in en we hopen jullie te zien op 29 maart! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. Kleuteruniversiteit is vóór kleuterleerkrachten dóór kleuterleerkrachten.